jj

Wachtrijen vermijden? Koop jouw ticket online!

31.08.2023

Beste supporters, komende zondag 3 september staat de volgende thuiswedstrijd op het programma en dit tegen de leider in de Challenger Pro Leaugue, Lommel SK.

Sinds januari 2023 zijn alle Pro League clubs verplicht om alle wedstrijdtickets op naam te zetten. Dit heeft ook gevolgen voor de loketverkoop op matchdag. Een stapel tickets afdrukken en verkopen aan de loketten, mag nu eenmaal niet meer.

Omwille van de verplichte registratieregeling, zien we ons vanaf nu genoodzaakt om een administratieve kost aan te rekenen van €5 per ticket aan de loketten. Deze regeling was vorig seizoen al van kracht. Een registratie aan het loket neemt nu eenmaal een aantal minuten per persoon in beslag voor onze loketmedewerkers. Dit kan voor wachtrijen zorgen aan de loketten. 

Wil jij wachtrijen vermijden en geen extra kost betalen? Dat kan je dus zelf makkelijk vermijden door op voorhand online jouw ticket aan te kopen via https://lierse.roboticket.com/

Online zijn tickets overigens tot vlak voor de aftrap verkrijgbaar. In de fanshop helpen we jou uiteraard ook verder tijdens de openingsuren, in de dagen voorafgaand aan de wedstrijd.

We danken jullie voor het begrip.

JJx

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners