bb

Mededelingen Lierse-Lommel

02.09.2023

Morgen om 13u30 staat de tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Op het Lisp ontvangen we met Lommel SK de leider in de Challenger Pro League. Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld.

ABO

Abonnementen zijn twee uur voor aanvang van de wedstrijd verkrijgbaar aan de loketten. Wil jij regelmatig een wedstrijd meepikken? Dan is een abo nog steeds veel voordeliger dan losse tickets.

TICKETS

Tickets zijn tot vlak voor de aftrap online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com. De loketten zijn geopend twee uur voor de wedstrijd. Let op: omwille van de verplichte registratie regeling rekenen we een supplement aan van €5 bij een aankoop aan het loket. Wil je wachtrijen vermijden en geen extra kost betalen? Scoor dan een ticket online.

JUMBO LIER

Jumbo Lier is onze trotse wedstrijdsponsor. Ontvang aan de inkom een voucher voor een gratis pizza!

PRE-PARTY FANZONE & PALLIETERHAL.

DJ Subsonic gaat de temperatuur naar een kookpunt brengen in de fanzone achter den berg, na de wedstrijd zetten we hier gewoon het feest verder. In de pallieterhal van sfeercollectief Pallieter 30 start een pre-party vanaf 11u30. Ingang via het themacafé en iedereen is welkom!

LAAD JOUW DRANKKAART ONLINE OP.

Vorige thuiswedstrijd heeft een derde van onze supporters online een storting verricht op hun drankkaart. Laad jouw drankkaart online op via https://cashlesslierse.starnet.be/nl/home of met de starnet-app.

 

Tot morgen, Pallieters!

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners