Cons

Consumptiekaarten 2024-2025

22.08.2024

Goed nieuws, Pallieter! Morgen staat de eerste thuiswedstrijd op het programma! Onze spelers zijn klaar om het beste van zichzelf te geven op het Lisp, nu jullie nog!

Een nieuw seizoen staat gelijk aan nieuwe consumptiekaarten. Ook dit seizoen zijn deze zeer eenvoudig van thuis op te laden. Lees zeker goed onderstaande informatie!

 

Oude consumptiekaarten

De kaarten van vorig seizoen zijn nog bruikbaar tot en met de wedstrijd tegen Eupen op speeldag 5. Nadien vervalt het saldo op deze kaarten.

De waarde van deze kaarten is tot dan over te zetten op uw nieuwe kaart in onze fanshop of tijdens de wedstrijd aan het kassapunt.

Nieuwe consumptiekaarten

Nieuwe kaarten zijn steeds verkrijgbaar in de fanshop en aan onze verschillende kassapunten. Onze supporters met een Pallieter-kaart hebben geen consumptiekaart nodig. Zij kunnen zoals de afgelopen jaren hun waarde op de kaart zetten.

Uw kaart online opladen

Sinds vorig seizoen is het opnieuw mogelijk om uw kaart eenvoudig en snel van thuis op te laden. Zo vermijd je wachtrijen aan de kassa!

Vorig seizoen uw kaart online opgeladen? Vergeet dan zeker uw nieuwe kaart niet aan de app of website toe te voegen. De kaart van vorig seizoen kan je zelf uit het systeem verwijderen.

Hoe laad ik mijn kaart online op? Volg onderaan de pagina de stappen.
De Starnet-app is beschikbaar in de App-store en Play-store.

Kaart opladen op het Lisp

Je kan uw consumptiekaart nog steeds opladen tijdens de thuiswedstrijden op het Lisp. Let op: dit kan uitsluitend met een bancontact-betaling. Wachtrijen vermijden kan steeds door uw kaart op voorhand op te laden.

 

Cashless

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners