Ticketinfo

TICKETINFORMATIE

23.08.2024

Morgen staat de tweede thuiswedstrijd op het programma. Met meer dan 2500 Pallieters op het Lisp belooft het een sfeervolle wedstrijd te worden.

AFHAAL PALLIETER LIDMAATSCHAP

Morgen is het loket geopend vanaf 14u30. Ook daar is een rij voorbehouden voor de afhaal van de kaarten. Kom dus zeker tijdig naar het stadion.

AANKOOP PALLIETER LIDMAATSCHAP

Lidmaatschappen zijn ten alle tijden online te koop. Morgen openen we een extra loket waar je jouw lidmaatschap vanaf 14u30 kan aankopen.

OPGESTUURDE KAARTEN

Heb je uw lidmaatschappen per post laten opsturen maar het nog niet aangekregen? Alle kaarten zijn verstuurd, mogelijks is er bij de verzending iets foutgelopen. Ook voor deze Pallieters is het mogelijk om de kaart aan het loket morgen af te halen.

ONLINE TICKETS

Tickets zijn zoals steeds online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com, we raden aan om tickets steeds thuis af te printen, zo vermijden we problemen bij het scannen.

LOKETVERKOOP TICKETS

Het loket zal morgen geopend zijn voor de aankoop van tickets. Let op: net zoals vorig seizoen rekenen we een meerkost van €5 per ticket aan. Omwille van de verplichte personalisatie duurt het aankoopproces van tickets langer dan vroeger. Koop dus jouw tickets online om zo lange wachtrijen aan het loket te vermijden.



 

Gouden partners

Premium partners

Technische partners

Horeca partners