Hoboken

TICKETINFO LIERSE K- RVC HOBOKEN

12.09.2020

De ticketinfo voor de bekerwedstrijd van a.s dinsdagavond 19u30 tegen RVC Hoboken is bekend. Enkel abonneehouders kunnen een ticket aankopen voor deze wedstrijd. De ticketprijs bedraagt 15 euro voor volwassenen en 5 euro voor -12 jarigen. Voor socio en business seathouders zal er een aparte communicatie worden voorzien.

Hoe een ticket bestellen?

Abonneehouders hebben reeds via mail een persoonlijke code ontvangen. Met deze code kan er 1 toegangskaart aangekocht worden via lierse.tickethour.be. Belangrijk, als abonneehouder kan je een ticket reserveren, dit zal echter geen ticket zijn voor exact je vertrouwde plaats. Je kan een vak selecteren en vervolgens wijst het systeem je automatisch een plaats toe. Die plaats kan niet gewijzigd worden en je dient verplicht op het toegewezen zitje plaats te nemen.

Via https://vimeo.com/457248739 kan je een filmpje bekijken waar alle stappen tot aankoop worden voorgedaan. 

 

Heb je geen code ontvangen?

Controleer eerst zeker je spam folder van je mailbox. Indien je nog steeds geen code hebt ontvangen is het mogelijk dat je mailadres niet correct is gekoppeld aan je abonnementsaccount. Maar geen nood, stuur een mail naar info@lierse.com en je unieke code zal worden doorgestuurd. 

 

Kan ik samen met mijn bubbel komen kijken?

Ja! Dit kan tot maximaal 5 personen op tribune 1 en 2. Op tribune 3 is het helaas niet mogelijk om in bubbels te gaan samenzitten. Hier dient men apart te gaan zitten met telkens een zitje tussen. Het dragen van een mondmasker is verplicht op alle tribunes en zittend supporteren is de boodschap!

 

Hoe kan ik tickets aankopen voor mijn bubbel?

Er zal voor elke bubbel een “bubbelverantwoordelijke” moeten worden aangesteld. Deze persoon draagt de verantwoordelijkheid voor het aankopen van alle tickets voor zijn bubbel. De verantwoordelijke in kwestie verzamelt op voorhand alle couponcodes en geeft deze gelijktijdig in via lierse.tickethour.be

 

We kijken er reikhalzend naar uit om jullie op een veilige manier te verwelkomen op het Lisp. Welkom terug, we hebben jullie gemist!