abo

START ABOCAMPAGNE 2020-2021

05.06.2020

Na het plotse einde van seizoen 2019-2020 kunnen we stilaan weer aan voetbal op het Lisp beginnen denken. De abonnementenverkoop voor seizoen 2020-2021 is intussen gestart.

Voorlopig enkel online verkoop

Voorlopig kunnen nieuwe abonnementen enkel online besteld worden. De club bekijkt hoe, waar en wanneer er een fysieke verkoop kan plaats vinden. Klik hier om naar onze online ticketshop te gaan. https://lierse.tickethour.be

Dezelfde abonnementsprijzen

Onze abonnementsprijzen zijn ongewijzigd ten opzichte van seizoen 2019-2020. Onderaan dit overzicht kan je een prijzentabel terugvinden.

Hoe makkelijk abonnement verlengen?

Alle online geregistreerde abonneehouders ontvingen intussen een e-mail. In die mail wordt stap voor stap uitgelegd hoe een online verlenging in zijn werk gaat. In dit korte filmpje wordt ook uitgelegd hoe je makkelijk en snel je abonnement kan verlengen. https://vimeo.com/user117153432

Wat indien je geen e-mail ontving?

Ben je abonneehouder en ontving je geen e-mail? Check dan in de eerste plaats je spamfolder. Vind je ook daar niets terug, dan zou het kunnen dat je account niet gekoppeld staat aan het juiste mailadres. Om dit op te lossen kan je een mailtje sturen naar info@lierse.com.

Voorbehouden plaatsen tot 5 juli

De plaatsen van onze bestaande abonneehouders zijn voorbehouden tot en met zondag 5 juli.

Ik ben een nieuwe abonneehouder

Heb je al een online account? Zoja, dan kan je gewoon inloggen en je plaatsje uitkiezen. Heb je nog geen account, maak dan snel één aan en kies vervolgens je plaats!

Abonnement per post ontvangen

Nieuw vanaf dit seizoen is dat je kan kiezen om je abonnement thuis te laten bezorgen. Kies je er toch voor om het af te halen op het Lisp, hou dan onze kanalen in de gaten om te weten wanneer dit kan.

Compensatieregeling Corona

Meer over de compensatieregeling voor abonneehouders vind je hier. https://www.lierse.com/nieuws/tegemoetkoming-abonneehouders

abo