SportclubActie

Sportclub@Lisp

29.01.2019

Onze club zit in een goede sportieve en extra-sportieve flow en daar betrekken we graag andere sportclubs uit onze regio bij. Met veel plezier nodigen we dan ook jouw sportclub uit komende zaterdag voor de wedstrijd tegen Eendracht Aalst.



SPORTCLUB@LIERSE

De opdracht is simpel: samen trachten we onze O-vakken achter doel helemaal te vullen tijdens deze wedstrijd.

Jullie clubleden van onder de twaalf jaar ontvangen een gratis ticket. Begeleiders, mama’s, papa’s, broers, zussen, oma’s, opa’s,… kunnen een wedstrijdticket verkrijgen aan een voordelig tarief van €5.

BEZOEK SPELERSKERN

Maar, er is meer, de talrijkst vertegenwoordigde club wordt nog eens extra beloond. Onze voltallige spelerskern brengt achtertaf namelijk een bezoekje aan de sportclub met de meeste aanwezigen zaterdag! Een reden te meer dus om iedereen in je omgeving aan te sporen om Lierse te komen steunen.

Wij zijn alvast klaar om jullie met z'n allen te ontvangen. Onderaan dit bericht staat een link om het invulformulier voor de inschrijving te downloaden. Vul het in, stuur naar info@lierse.com en wij zorgen dat de tickets klaarliggen en kunnen afgehaald worden aan de loketten. We vragen wel om de aanvragen per club te bundelen.



DOWNLOAD HIER HET INVULFORMILIER.

Indien er nog vragen zijn, geef gerust een seintje via info@lierse.com.