Beerschot Lierse

Nipte nederlaag tegen Beerschot

09.03.2024

In het eerste half uur had Beerschot veel balbezit, maar creëerde weinig kansen door een stevig blok achterin van Lierse. De Pallieters kwamen echter onverwacht op voorsprong met een goal van Ocansey die de bal in de voeten kreeg na een afgeweken schot van Van Acker. Beerschot maakte snel daarna gelijk via Wright-Phillips om met gedeelde punten de rust in te gaan. In de tweede helft wist Lierse weinig weg te geven ondanks het aanvallende spel van Beerschot. Onzorgvuldig uitverdedigen van Teunckens zorgde ervoor dat de bal ongelukkig in de voeten van Verlinden kwam die vervolgens de 2-1 eindstand in de netten kon leggen. Nkaka kreeg na het laatste fluitsignaal voor de 2de maal geel vanwege een protest bij de scheidsrechter.