Lierse

MEDEDELINGEN VOOR LIERSE K. – RFC LUIK VAN ZATERDAG 15/09 OM 20U00.

12.09.2018

Onze club is het seizoen goed begonnen met een 4 op 6 tegen Knokke en Geel. Samen met de supporters bouwen de ploeg en club verder aan de weg. De supporters waren alvast fantastisch tegen ASV Geel!

Zaterdag 15/09 a.s. ontvangen we traditieclub RFC Luik (stamnummer 4). De competitiestart van de Luikenaars was minder goed, maar zoals steeds zullen zij met passie spelen en daarbij aangemoedigd worden door hun talrijke supporters.

Zoals wij onze eigen supporters bezig zagen de afgelopen twee wedstrijden, verwachten we ook van onze kant opnieuw volle bak sfeer!

Na de match opening Socio:
Na de wedstrijd is iedereen welkom in de Socio om na te praten over de match. Ook de spelers zullen een bezoekje brengen aan de Socio. Komende van tribune III (“den Berg”) kunnen jullie de trappen naar boven nemen, naast het themacafé (P1).

Dinners en businessseathouders:
De eters dienen zich aan te melden via het onthaal. Jullie kunnen nog steeds inschrijven via catering@lierse.com. (Klik HIER voor het menu) De vorige wedstrijd hadden we in de seats een interview met Jurgen Cavens. We zorgen ervoor dat er tijdens het diner weer een Legend aanwezig is om een analyse te geven over de club, en eens terug te blikken op zijn geschiedenis bij Geelzwart.

Fanshop:
De fanshop zal openen vanaf 18u00. De nieuwe shirts maar ook de nieuwe sjaals zijn voorradig. De maten die uitverkocht waren, zijn ook opnieuw aangevuld. Kom gerust een kijkje nemen!

Fandorp:
Vanaf 18u00 opent achter den Berg een fandorp met DJ. Hier kan je vanaf 18u00 al terecht voor een hapje of een drankje. 

Themacafé:
Het themacafé is geopend vanaf 18u00. Ook na de match kan hier over de wedstrijd nagepraat worden.

Ticketing:
Vanaf 18u00 zaterdag openen de loketten aan de Voetbalstraat 4.
Tickets zijn eveneens verkrijgbaar in voorverkoop via ons onthaal. Klik HIER voor de openingsuren en de prijzen van de losse tickets.

Abonnementen:
Aan het onthaal zullen deze week nog abonnementen worden verkocht. Na de wedstrijd kan je ook nog een abonnement kopen, het onthaal zal geopend zijn tot 22u30.
Ons nieuw streefdoel is nu 100 X 30 abonnementen (stamnummer): 3000!
Klik HIER voor de prijzen van de abonnementen.

Parking:
Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com
Aanvragen pers via pers@lierse.com
Diegene die al een parkingabonnement hebben, kunnen van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:
Abonneehouders kunnen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1 EUR.
Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds mogelijk zijn, maar de voorkeur is bancontact.

Wie heeft de Lipsburger nog niet geproefd?

Mindervaliden:
De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Voor zaterdagavond geldt er maar één opdracht: Laat er ons met z'n allen samen één groot feest van maken!