Deinze

MEDEDELINGEN VOOR LIERSE K. – KMSK DEINZE VAN ZATERDAG 20/10 OM 20U00.

18.10.2018

Zaterdag bekampen we thuis op het Lisp de tweede in de stand, K.M.S.K. Deinze, dat onlangs nog Club Brugge een bekerkater bezorgde. In de competitie behaalden de Oost-Vlamingen eveneens enkele mooie resultaten. 

(Online) ticketing:

Sinds vorige week kan je via deze LINK online terecht om tickets digitaal aan te kopen. Vanaf 18u kan je ook aan de loketten aan de Voetbalstraat 4 terecht om je ticket te kopen. Deze tickets zijn ook in voorverkoop nog verkrijgbaar via ons Themacafé, zie HIER voor de openingsuren.

De tribunes zelf openen zaterdag eveneens om 18u.

Na de match optreden van Live Bait in de Socio:

Na de wedstrijd is iedereen welkom in onze socio om te genieten van het optreden van Live Bait. Hopelijk kunnen we samen met hen feesten, zoals we vorige zaterdag deden met de Kreunaers.

 

Aftrap door Lierse Legende:

Na Jurgen Cavens, Dirk Huysmans, Filip Daems en Ives Serneels is het nu de beurt aan een volgende Lierse legende om onze jongens te ondersteunen. 

Dinners en business-seat houders:

De club verwelkomde vorige week een recordaantal bezoekers in de business seats. De sfeer was fantastisch. Wil je er nog bij zijn? -> catering@lierse.com 

Fanshop:

De fanshop zal geopend zijn vanaf 18u. Kom gerust een kijkje nemen! 

Themacafé:

Het themacafé is geopend vanaf 18u, een DJ zorgt er voor de nodige sfeer in aanloop naar de wedstrijd toe.

Ook na de match kan je hier nakaarten over de wedstrijd.

Abonnementen:

Ook vorige week verkochten we nog abonnementen! We zetten de verkoop dan ook verder.

Parking:

Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com

Aanvragen pers via pers@lierse.com

Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:

Abonneehouders kunnen hun kaart gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1 EUR.

Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds mogelijk zijn, maar de voorkeur is bancontact. We zijn nu de laatste hand aan het leggen zodat abonnees online hun dranktegoeden op hun kaart kunnen opvragen en opladen. 

Onze eetkramen staan er ook weer, laat jij je verleiden tot één van de lekkernijen?

Mindervaliden:

De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Zoals je kan lezen is alles op het Lisp weer voorradig om er samen één groot feest van te maken.

Tot zaterdag!