Dender

MEDEDELINGEN VOOR LIERSE K. – FC DENDER EH VAN ZATERDAG 29/09 OM 20U00.

27.09.2018

Na een zwaarbevochten zege op bezoek bij één van de topfavorieten in de Superliga, Excelsior Virton, spelen we dit weekend terug thuis op het Lisp. De tegenstander is een voormalige eersteklasser, F.C.V. Dender E.H.

Komen jullie de ploeg aanmoedigen om de spelers net dat extra duwtje in de rug te geven?

Na de match opening Socio:
Na de wedstrijd is iedereen welkom in onze socio om na te praten over de match. Onze spelers zullen hier allemaal aanwezig zijn na de wedstrijd om een babbeltje te doen met de supporters. Komende van tribune III (“den Berg”), kunnen jullie de trappen naar boven nemen onmiddellijk na het themacafé.

Wij zijn alvast benieuwd welke speler het Lierse Strijdlied kent...

Dinners en business-seat houders:
De eters dienen zich aan te melden via het onthaal. Jullie kunnen nog steeds inschrijven via catering@lierse.com. Voorafgaand aan de vorige match werd in de seats Dirk Huysmans geïnterviewd.  We zorgen ervoor dat er tijdens het diner opnieuw een Legend aanwezig is om een analyse te geven over de club, en eens terug te blikken op zijn geschiedenis bij Geelzwart. Benieuwd wie het dit weekend is? Hou dan onze kanalen in het oog…

Fanshop:
De fanshop zal geopend zijn vanaf 18u. De nieuwe shirts, maar ook de nieuwe sjaals zijn voorradig. De maten die uitverkocht waren, zijn ook opnieuw aangevuld. Kom gerust een kijkje nemen!

Themacafé:
Het themacafé is geopend vanaf 18u. Een DJ zorgt er voor de nodige sfeer in aanloop naar de wedstrijd toe.
Ook na de match kan je hier nakaarten over de wedstrijd.

Opening Tribunes & Ticketing:
Vanaf 18u kan je aan de loketten aan de Voetbalstraat 4 terecht om je ticket te kopen. Deze zijn ook in voorverkoop nog verkrijgbaar via ons onthaal. Klik HIER voor de openingsuren en de prijzen van de losse tickets. De tribunes zelf openen zaterdag eveneens om 18u.

Abonnementen:
Tot het einde van deze week kan je via ons onthaal nog een abonnement kopen. Na de wedstrijd zal het onthaal nog open zijn tot 22u30. 
Ons nieuw streefdoel is nu 100 X 30 abonnementen (stamnummer): 3000! We zitten nu rond de 2750 abonnementen. Steunen jullie onze club om dat doel te bereiken? Bovendien is het op dit moment nog steeds voordeliger om een abonnement aan te kopen ipv losse tickets.

Parking:
Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com
Aanvragen pers via pers@lierse.com
Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:
Abonneehouders kunnen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden. Niet-abonneehouders kunnen een consumptiekaart aankopen aan 1 EUR.
Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds mogelijk zijn, maar de voorkeur is bancontact.
Onze eetkramen staan er ook weer, laat jij je verleiden tot één van de lekkernijen? 

Mindervaliden:
De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Zoals je kan lezen is alles op het Lisp weer aanwezig om er samen één groot feest van te maken. Tot zaterdag!