logo lierse

Mededelingen voor de bekerwedstrijd zaterdag 11/08 om 20:00u

10.08.2018

Beste supporters,

Naar aanleiding van de bekerwedstrijd van zaterdag 11/08 a.s. zetten we nog even een aantal belangrijke mededelingen op een rijtje:

Mededelingen:
Voor deze eerste officiële wedstrijd van het “nieuwe” Lierse zetten we even een aantal belangrijke zaken op een rij zodat we er samen een succes van kunnen maken.

Presentatie nieuwe shirts:
De nieuwe A-shirts worden dit weekend voorgesteld. Op de fandag van 18/08 a.s. zullen deze voor de eerste maal te koop zijn.

Ticketing:
Tickets zijn te koop vrijdag 10/08 van 14:00u tot 18:00u en zaterdag vanaf 14:00u tot 18:00u aan het onthaal.
Vanaf 18:00u openen de loketten aan de Voetbalstraat 4.
Tickets zijn 10EUR voor alle categoriën, 5EUR voor -12 op vertoon van ID en hetzelfde voorkeurstarief voor mindervaliden.

Belangrijke momenten:
Het stadion opent om 18:00u met fandorp waar een dj aanwezig zal zijn.
Om 19:20u komen de spelers het veld op. Geven jullie hen een warm welkom?
Er zal een nieuwe goaltune en opkomstlied zijn. Dit zal geselecteerd worden na de polls op facebook en gesprekken met talrijke supporters en supportersvereniging.
20:00u: Aftrap!

Abonnementen:
Aan het onthaal zullen vrijdag 10/08 van 14:00u tot 18:00u en zaterdag 11/08 vanaf 14:00u tot 16:00u en 18:00u-20:00u abonnementen worden verkocht.
Na de wedstrijd zal het onthaal nog open zijn tot 22:30u om abonnementen te verkopen.

Parking:
Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com
Aanvragen pers via pers@lierse.com

Er kan beperkt betalend worden geparkeerd op de parking voor het stadion aan 10EUR bereikbaar via de Voetbalstraat. Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds ook van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:
De tegoeden op de kaarten van vorig seizoen zijn niet geldig. Abonneehouders zullen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden.
Niet-abonneehouders zullen een consumptiekaart dienen aan te kopen aan 1 EUR.
Aan alle kassa’s zal met bankcontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds kunnen maar de voorkeur is bankcontact. Opgelet, doordat niemand drankwaarde op de kaart zal hebben staan, vragen we om tijdig naar het stadion te komen zodat de wachtrijen niet te lang zijn.
We zijn volop bezig met de productie van de Lipsburger maar naast deze lekkernij zal er ook ander lekkers aanwezig zijn om de honger te stillen.

Mindervaliden:
De mindervaliden hebben toegang tot het stadion via Voetbalstraat 4 (hoofdingang). Zoals de voorgaande jaren zal beperkte ruimte tot parking worden voorzien.

Laat ons er een feest van maken!