logo lierse

MEDEDELINGEN VOOR DE BEKERWEDSTRIJD VRIJDAG 17/08 OM 20:00U

16.08.2018

Beste supporters,

Naar aanleiding van de bekerwedstrijd van vrijdag 11/08 a.s. zetten we nog even een aantal belangrijke mededelingen op een rijtje:

Opening fanshop:

De nieuwe fanshop zal openen vanaf 18:00u. De nieuwe shirts maar ook de nieuwe sjaals zullen dan ter beschikking zijn. Kom gerust een kijkje nemen!

Fandorp:

Vanaf 18:00u opent het fandorp achter de Berg. Ook personen die een toegangsticket hebben voor Tribune I zijn welkom in het Fandorp. Laat ons samen een afterwork moment inlassen en samen een pint drinken.

Ticketing:

Tickets zijn te koop vrijdag 17/08 van 14:00u tot 16:00u. Vanaf 18:00u openen de loketten aan de Voetbalstraat 4. Tickets zijn 10EUR voor alle categoriën, 5EUR voor -12 op vertoon van ID en hetzelfde voorkeurstarief voor mindervaliden.

Belangrijke momenten:

Om 19:20u komen de spelers het veld op. Geven jullie hen een warm welkom?

Aftrap om 20:00u!

Abonnementen:

Aan het onthaal zullen vrijdag 17/08 van 14:00u tot 16:00u en 18:00u-20:00u abonnementen worden verkocht.

Na de wedstrijd zal het onthaal nog open zijn tot 22:30u om abonnementen te verkopen.

Parking:

Aanvragen parking mindervaliden via info@lierse.com

Aanvragen pers via pers@lierse.com

Er kan beperkt betalend worden geparkeerd op de parking voor het stadion aan 10EUR bereikbaar via de Voetbalstraat. Degenen die een parkingabonnement hebben, kunnen reeds ook van deze parking gebruik maken. Nog interesse in een parkingabonnement, contacteer dan -> business@lierse.com

Pintjes/Hamburgers/Watertjes/Lipsburgers:

De tegoeden op de kaarten van vorig seizoen zijn niet geldig. Abonneehouders zullen hun kaart kunnen gebruiken om drankwaarde op te laden.

Niet-abonneehouders zullen een consumptiekaart dienen aan te kopen aan 1 EUR.

Aan alle kassa’s zal met bancontact betaald kunnen worden; uiteraard zal cash betalen nog steeds kunnen maar de voorkeur is bancontact. Opgelet, doordat niemand drankwaarde op de kaart zal hebben staan, vragen we om tijdig naar het stadion te komen zodat de wachtrijen niet te lang zijn.

De Lipsburger werd uitgebreid geproefd vorige wedstrijd maar naast deze lekkernij zal er ook ander lekkers aanwezig zijn om de honger te stillen. De bitterballen al geproefd?