Zulte waregem

Lierse sluit moedig seizoen af met verlies bij Zulte Waregem

19.04.2024

Lierse begon de slotspeeldag zonder Oulare in de kern, Thibaut Van Acker en Jens Teunckens waren deze wedstrijd te vinden op de bank. Er was voor de bezoekers niets te winnen of verliezen in tegenstelling tot Zulte Waregem die een plekje wilde veilig stellen in de play-off.  Binnen het kwartier keken de Pallieters tegen een dubbele achterstand aan, doelpunten van Ferreira en Nadi. Ocansey bracht de hoop voor Lierse terug in de wedstrijd met een kopbaldoelpunt. Vlak voor rust scoorde Zulte waregem de genadeslag via Diop.

Na de rust werden enkele wissels gemaakt om de invallers wat speelminuten en matchritme te geven maar het vuur was al even uit de wedstrijd. 10 minuten voor het eindsignaal kon Labie de 4-1 op het scorebord zetten.

Lierse sluit een bewogen seizoen af in positieve zin op een verdienstelijke 10de positie in de Challenger Pro League.