dhdh

Lierse-Dender mededelingen

13.01.2024

Het Lisp maakt zich op voor de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar en kan tegen Dender alle steun gebruiken! Hopelijk veel sfeer in het stadion met een driepunter tot gevolg! Tickets zijn steeds online verkrijgbaar via https://lierse.roboticket.com of aan het loket vanaf 18u30 (aan het loket rekenen we een administratieve kost aan van 5€) Naast de gebeurtenissen op het veld valt er heel wat te beleven naast het veld.

HOMMAGE AAN SWAT JANSSENS

Maandag 8 januari overleed Swat Janssens. Een Lierse legende, een Pallieter pur sang. Onze spelers betreden vandaag Swat zijn Lisp met een zwarte rouwband en in het bijzijn van zijn familie dragen we een minuut stilte aan hem op. Tijdens de wedstrijd vragen we om in minuut 9 te applaudisseren voor Swat. 

LICHTSHOW

De club investeerde in gloednieuwe ledlichten om de voetbalbeleving op het Lisp te verbeteren. Zet je op tijd schrap voor de wedstrijd voor een heuse lichtshow! 

DJ SUBSONIC @ DEN BERG

Huis-Dj subsonic zorgt voor de eerste pre-party van het kalenderjaar achter den Berg. Ideaal om de kelen te smeren en klaar te stomen voor de wedstrijd!

Tot straks op het Lisp!