KVL

KEUKENS VAN LOMMEL fiere nieuwe HOOFDSPONSOR van Lierse!

19.07.2019

Vorig seizoen lagen Herwig en Stefan Van Lommel, samen met eigenaar Luc Van Thillo, nog mee aan de basis van de heropstart van Lierse. Vandaag, een seizoen later, kunnen wij met fierheid Keukens Van Lommel aankondigen als nieuwe hoofdsponsor van Lierse. Keukens Van Lommel doet een aanzienlijke investering in onze club, die ons moet toelaten verder te groeien. Keukens Van Lommel prijkt dit seizoen dan ook als hoofdsponsor op onze shirts.

Naar aanleiding van dit sponsorcontract, legden we ons oor te luisteren bij Herwig en Stefan Van Lommel.

Hoofdsponsor worden, wat betekent dat voor Keukens Van Lommel en Lierse?
Stefan Van Lommel: “We zetten als bedrijf hiermee een grote stap. Maar ook voor de club Lierse betekent dit een boost. We zijn bij deze beslissing niet over één nacht ijs gegaan. Het voorbije seizoen waren wij actief betrokken bij de start, uitbouw en dagelijkse werking van deze profclub. Dat was op zijn minst gezegd redelijk indrukwekkend en voor ons zeer vernieuwend.“

In welke zin bedoel je dat?
Stefan Van Lommel: “Bij Oosterzonen werd er ook zeer hard gewerkt, maar botsten we af en toe op onze limieten. Bij Lierse zie je nu heel duidelijk een professionele dagelijkse werking met een concrete langetermijnvisie. Luc Van Thillo zorgde daarnaast ook voor een forse investering in het jeugdcomplex te Kessel. Maar wat vooral hartverwarmend is voor ons, is de steun en aanwezigheid van de vele vrijwilligers en fans. Alles is hier aanwezig om van Lierse op korte termijn terug een succesvolle club te maken.”

Wat mogen de fans verwachten van Keukens Van Lommel?
Herwig Van Lommel: “We willen de club vooruit helpen. Bij de gesprekken over het hoofdsponsorcontract waren we niet de enige gegadigde, en hebben we best hard moeten onderhandelen met Luc, Yorik en Thomas (lacht). Maar deze inspanning doen we met plezier. We investeren niet alleen in de club op zich, maar ook in de vernieuwing van het jeugdcomplex te Kessel. De Lierse jeugd moet terug een begrip worden in België.’
Stefan Van Lommel: “Ook zakelijk zullen wij onze expertise delen met de club en ons netwerk maximaal laten kennis maken met dit Lierse. Het sponsoren van Lierse rechtvaardigt ook onze verhoogde inspanning. Het voorbije jaar stelden we immers vast, en wij niet als enige sponsor, dat Liersesupporters kopen bij hun partners. Daarom zullen we het zeker niet nalaten om, in samenspraak met de club, op regelmatige basis acties voor de fans organiseren.”

Groeien jullie als bedrijf ook nog op andere vlakken?
Herwig Van Lommel: “In 2018 openden we een gloednieuw belevingscentrum in Westerlo. Hier kunnen we de klant enorm veel mogelijkheden en materialen tonen. Daarnaast brengen we via onze actieve keukens, opleidingen, workshops en de begeleiding van een van onze binnenhuisadviseurs, het keuzeproces voor uw keuken naar een totaal nieuwe ervaring, uniek in de Kempen.”
Stefan Van Lommel: ‘Ik maak van de gelegenheid gebruik om iedereen uit te nodigen om eens een bezoekje te komen brengen aan onze toonzalen te Westerlo of Aarschot. Vergeet zeker niet je sympathie voor Lierse te vermelden! (lacht)’

Nog een slotwoordje heren?
Beide: “‘Wij zijn vooral enorm trots dat het logo van Keukens Van Lommel vooraan op het nieuwe shirt van Lierse zal schitteren. Wij geloven echt sterk in de toekomst van deze mooie club en gaan er dan samen ook voor de volle 100% voor!’

Kennismaking Keukens Van Lommel:
Keukens Van Lommel is een familiezaak opgericht in 1991, met aan het hoofd Herwig Van Lommel en echtgenote Marleen Aertgeerts. Met zoon Stefan is de opvolging verzekerd.
Kwalitatieve keukens, dressings, badkamers en slaapkamers worden in eigen beheer vervaardigd. Met toonzalen in Westerlo en Aarschot, productie en magazijnen te Olen, is Keukens Van Lommel een gevestigde waarde met een onberispelijke reputatie, van in de Zuiderkempen tot diep in het Hageland.
Wie bij Van Lommel aanklopt kiest voor maatwerk, kwaliteit en service.
Breng zeker een bezoek aan de toonzalen van Keukens Van Lommel!
Toonzaal Westerlo         Toonzaal Aarschot
Olenseweg 127         Mouthorensteenweg 10,
2260 Westerlo            3201 Aarschot