Eindronde

Info over de eindronde

16.04.2019

Sinds afgelopen weekend is Geel-zwart zeker van deelname aan de eindronde. Het gelijkspel op RWDM volstond om het eindrondeticket binnen te halen. Hieronder kan je alle info over de eindronde terugvinden.
 

TEGENSTANDERS EN FORMAT

Tijdens de eindronde treffen we THES Sport, KMSK Deinze en Exc. Virton. Elke club ontmoet elkaar twee keer, één keer uit en één keer thuis. De punten die tijdens de reguliere competitie werden verzameld, worden gehalveerd.

Over zes speeldagen zal beslist worden welke ploeg kampioen wordt en promoveert. Indien de kampioen geen geldige licentie heeft voor de promotie naar Eerste Klasse B, dan promoveert de hoogst gerangschikte club van het eindronde-klassement die wel over een geldige licentie beschikt. Deinze en Lierse hebben zo'n licentie, Virton trekt naar her BAS.

SPEELSCHEMA

Lierse start en eindigt de eindronde met wedstrijden tegen grootste concurrent KSMK Deinze.

Openingsuren
Schema

MINI-ABONNEMENTEN EINDRONDE

Tijdens de eindronde rekenen wij op de massale steun van ons geel-zwart legioen. De makkelijkste en voordeligste manier om de eindronde van dichtbij te volgen is een mini-abonnement. Met zo'n abonnement kan je de 3 thuiswedstrijden volgen aan de prijs van 2 competitiewedstrijden. De mini-abonnementen kunnen aangekocht worden op het secretariaat, het Themacafé of online.

Prijzen Mini-Abo's

Je kan ook opteren voor losse tickets. Dan zijn dit de prijzen.

Tickets