Smolders

Hannes Smolders tekende bij Lierse

07.12.2018

Lierse heeft vanavond nog een tweede inkomende transfer in evenveel dagen gerealiseerd.


Met Hannes Smolders haalt onze club een ex-Lierse jeugdspeler terug naar het Lisp. Smolders was de voorbije 3 jaar aan het werk bij KV Mechelen en werd nu voor 6 maanden uitgeleend aan Geel-Zwart.

Smolders is een 20-jarige (geboren te Lier) tweevoetige centrale verdediger, hij is, net als Ogunjimi, speelgerechtigd voor de Pallieters vanaf 1 januari.

Smolders: "Het voelt uiteraard zowat aan als thuiskomen. Ik heb immers 12 jaar gespeeld in de jeugd van Lierse, dat wis je niet zomaar uit. Toen Lierse dus korte tijd terug interesse toonde, heb ik niet getwijfeld. Ik heb als kleine jongen er altijd van gedroomd om in het Herman Vanderpoortenstadion te kunnen spelen; ik ben dus verheugd dat die droom binnenkort gaat uitkomen. Ik wil hier ook mijn kans grijpen, als jonge speler moet je zoveel mogelijk wedstrijden kunnen spelen om beter te worden. Ik ben er dan ook op gebrand om me te tonen aan vrienden, familie en de Lierse supporters. Hopelijk kan ik Lierse  iets bijbrengen wat ze nog missen, en kunnen we samen mikken op het hoogst haalbare."

Hannes en zijn vader