DD

Gelijkspel tegen Lokeren

06.01.2024

Lierse sparde gisterenavond in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lokeren. In een sfeervol Daknam werd het 2-2. Voor de Pallieters was het uitkijken naar het debuut van nieuwkomer Sow. Geel-zwart begon slap aan de wedstrijd, ex Lierse-speler Sam Van Aerschot duwde al na vier minuten het eerste doelpunt tegen de touwen. Van Acker kreeg op het halfuur een uitgelezen kans op de gelijkmaker maar het was Vermeiren die op slag van rust de dubbele voorsprong voor de Oost-Vlamingen noteerde. Na de pauze een gretiger Lierse, Brebels met de perfecte voorzet op Vanderhallen de aansluitingstreffer stond op het bord. Nieuwkomer Sow bracht met een rake kopbal de bordjes in evenwicht. In een spannende slotfase kreeg de thuisploeg wat mogelijkheden op de voorsprong maar het bleef bij een gelijkspel. Zaterdag 13 januari wacht de eerstvolgende competitiewedstrijd thuis tegen Dender.