BOB

Bob Straetman naar Lierse

28.05.2020

Lierse bereikte deze namiddag een akkoord met Bob Straetman. De 22-jarige Belgische flankspeler komt transfervrij over van KSC Lokeren en tekende voor 1 seizoen + 1 optie.

De in Dendermonde geboren Straetman is een jeugdproduct van KSC Lokeren en tekende in 2016 een profcontract bij de Oost-Vlaamse club. Onder trainer Runar Kristinsson kreeg hij regelmatig speelminuten in de Jupiler Pro League en scoorde hij drie doelpunten.

In 2018 werd de jonge flankspeler verhuurd aan Excelsior Virton waarmee hij promoveerde naar de Proximus League. Vorig seizoen was hij weer actief bij Lokeren in 1B.

De kersverse speler van Geel-zwart gaf ons al een korte eerste reactie : ”Ik ben gecharmeerd door het project van Lierse. Er was de voorbije weken ook wat interesse van clubs hogerop. Maar bij Lierse had ik na enkele gesprekken met de coach en het bestuur het beste gevoel. Na het minder seizoen van vorig jaar wil ik deze club helpen om zo hoog mogelijk te eindigen. Mijn grootste kwaliteiten als flankspeler? Dan denk ik vooral aan mijn loopvermogen en snelheid. Ik sta alvast te popelen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen!”

Welkom, Bob!