Bedankt

Bedankt supporters!

28.05.2021

Het voorbije seizoen was er eentje om snel te vergeten. Het gemis van het trouwe Lierse legioen was enorm. De stilte die er sinds eind maart 2020 heerste op het Lisp was oorverdovend.

Desondanks dat jullie onze spelers niet naar voren konden schreeuwen op de tribunes, was de steun naast het veld overweldigend. De compensatieregeling ten voordele van onze jeugdwerking werd massaal gekozen. Hierdoor konden we maar liefst 45.402 euro investeren in onze jeugdsites. Concreet werd er een nieuwe lichtmast geplaatst, en werd de lichtcapaciteit verhoogd. Het veld achter de kantine in Kessel werd heraangelegd en ligt er na een jaar Elite waardig bij, en onze jeugdspelers konden in de meest veilige omstandigheden blijven doortrainen. We staan niet stil en werken momenteel naarstig verder aan nieuwe investeringen en vernieuwingen. Tevens een dankwoord gericht aan onze vele vrijwilligers en jeugdtrainers die ervoor gezorgd hebben dat er in deze bijzondere tijden nog gevoetbald kon worden.

Onze club leeft meer dan ooit tevoren!

De abonnementscampagne voor het seizoen 2021-2022 zal van start gaan op dinsdag 1 juni. We hopen jullie allen te ontvangen op het Lisp en jullie voetbalplezier te schenken als nooit tevoren!

Samen zijn wij Lierse!